Home

Fotograful anului 2022

Fotograful Anului în România. August 5, 2019 ·. Un (mic) fotograf pe care îl apreciem mult și ale cărui vise le promovăm. #jurnaldefotograf. #împreună. Mihai Stescu is feeling proud with Teodora Stescu and David Stescu in Bucharest, Romania. August 5, 2019 ·. David a înrămat astăzi prima fotografie comandată de pe secțiunea de. Cele mai frumoase 10 fotografii științifice ale anului 2019. 21.12.2019 17:58. Foto: Lauren Marchant. Un pește-clovn între tentaculele albe ale unei anemone de mare, un nor straniu în formă de con răsturnat, un spectaculos halo lunar... Royal Society, instituția britanică care promovează cunoașterea naturii, a ales recent cele mai. Fotografia anului 2019 câștigată de o vulpe și o marmotă. Lupta pentru supraviețuire, tema care a cucerit juriul. Acesta a prezentat juriului o fotografie cu un vultur în zbor. Fotograful a mai menționat și că a avut nevoie de trei ani pentru a realiza această imagine spectaculoasă. Foto: Stefan Christmann - Sursă Foto: Digi24 Foto Dumbrava. Fotograful anului in Romania 2019. ️ Top 2 - Fearless Photographers 2019. ️ Photographer of the year 2019 WPS. ️ Top 6 - ISPWS. I love photography www.fotodumbrava.ro 1. Fotograful anului in România - 3 ani consecutiv, 2018, 2019 și 2020, conform Fotografi-cameramani.ro. 2. Fotograful anului - 2 ani consecutiv, 2018 și 2019- conform Wedding Photography Select. 3. Locul 2 Fearless Photographers in 2019 si Top 10 2015, 2016, 2018. 4. Top 5 ISPWP 2020 - International Society of Professional Wedding.

Fotograful Anului în România - Home Faceboo

Imaginea a fost nominalizată pentru concursul Fotograful anului 2019, secțiunea animale sălbatice. Fotograful Sam Rowley a observat de mai multe ori că șoarecii se ciondăneau pe hrana aruncată de călătorii cu metroul londonez așa că și-a pregătit aparatul pentru a prinde aceste imagini Platforma Fotograful Anului în România, dincolo de competiția propriu-zisă, își propune să ofere celor mai buni dintre participanți burse, stagii de pregătire și cursuri, precum și mentorat cu fotografi și editori foto ai unor publicații internaționale. De asemenea, își mai propune să sprijine câștigătorii în evoluția.

Cele mai frumoase fotografii de știință ale anului 2019

Printre premiile concursului se enumera si o Caricatură de Studio pentru Fotograful respectiv Videograful anului, realizată in medium digital, de catre artistul grafician Valentin Chibrit. Valentin s-a situat in topul primilor 10 caricaturisti ai lumii, in anul 2019, pozitie castigata la conventia de caricatura ISCA organizata in Memphis, SUA, cea mai cunoscută si prestigioasa asociatie de. Implicat în Fotograful de Nuntă 2019 din Marea Britanie, în Juriul Fearless Photographers 2018, Purtător de cuvânt la Fearless Conference 2019, Top Fotografi de Nuntă ISPWP în Marea Britanie din 2017, 2018, 2019. Autor publicat al jurnalului foto The Last Role 3: How to Save a Life Clasarea definitiva a dosarului 10 august 2018 este un capat de drum si o hartie de turnesol. Un capat de drum, de vreme ce, din punct de vedere juridic, nu mai exista cale de atac impotriva acestei decizii decat eventual la nivel european, prin intermediul CEDO. - Toate articolele Ziare.com pe tema: Fotografia anului 201 World Photography Organisation a anunțat astăzi câștigătorii Sony World Photography Awards 2019. Titlul Fotograful anului împreună cu premiul de 25.000 de dolari (USD) au fost decernate la ceremonia de la Londra artistului italian Federico Borella pentru seria Five Degrees Fotograful Anului - Alys Tomlinson, Marea Britanie Ex-Voto este un proiect personal al fotografei londoneze Tomlinson (în vârstă de 43 de ani). Lucrările câștigătoare merg de la portrete formale, la peisaje în format mare sau mic, cadre care surprind imagini statice cu ofrande pe care le-a observat în locurile de pelerinaj din.

Fotografia anului 2019 câștigată de o vulpe și o marmotă

Fotograful Anului și cei zece câștigători ai categoriei Professional vor fi anunțați pe 17 aprilie 2019. București, 27 martie 2019 - World Photography Organisation anunță astăzi fotografii nominalizați în competițiile Professional și Student din cadrul ediției din 2019 a Sony World Photography Awards Sony World Photography Awards 2019 a anunțat fotografiile câștigătoare dintre un număr record de înscrieri, 327.000 din 195 de țări. Fotograful italian Federico Borella a fost numit Fotograful anului (și câștigătorul locului 1 al secțiunii Documentary) pentru proiectul său Five Degrees, care se concentrează pe modul în care schimbările climatice influențează numărul de.

Foto Dumbrava (@fotodumbrava) • Instagram photos and video

 1. Interviu Alexandru Caranfil, fotograful anului 2015. In momentul in care am centralizat voturile finale ale juriului si am stabilit astfel castigatorul premiului fotograful anului 2015, am remarcat ca pe site-ul acestuia - Alexandru Caranfil, portofoliul era impartit in fotografie comerciala, personal si fine art &nudes
 2. Fotograful Anului în România. October 12, 2018 ·. Sâmbătă la ora 18:00, la H III (Str. Popa Nan, 82), va avea loc vernisajul expoziției finaliștilor competiției Fotograful Anului în România 2018. Evenimentul face parte din calendarul festivalului internațional de fotografie Bucharest Photofest
 3. 2019 AG Fotograf al anului - Jesse La Plante Fotograful Artistic Guild 2019 al WPJA al anului spune că nu ar fi putut cere un teren de pregătire mai bun pentru meseria sa decât anii petrecuți ca.
 4. Foto Dumbrava. Fotograful anului in Romania 2019. ️ Top 2 - Fearless Photographers 2019. ️ Photographer of the year 2019 WPS. ️ Top 6 - ISPWS. I love photography www.fotodumbrava.ro. DA: 17 PA: 14 MOZ Rank: 38. Instagram.com Go UR
 5. Un pește-clovn între tentaculele albe ale unei anemone de mare, un nor straniu în formă de con răsturnat, un spectaculos halo lunar Royal Society, instituția britanică care promovează cunoașterea naturii, a ales recent cele mai frumoase fotografii științifice ale anului. Începând din 2015 Royal Society organizează un astfel de concurs, în care oamenii sunt încurajați să [
 6. Cele mai frumoase 10 fotografii științifice ale anului 2019. Un pește-clovn între tentaculele albe ale unei anemone de mare, un nor straniu în formă de con răsturnat, un spectaculos halo lunar. Royal Society, instituția britanică care promovează cunoașterea naturii, a ales recent cele mai frumoase fotografii științifice ale.

Aşadar, se anunţă deja o ediţie FAR 2019, sperăm noi mult mai bine consolidată şi care va fi lansată mult mai devreme, chiar la începutul anului viitor. Fotograful Anului în România este un concurs anual, gândit aşa de la bun început Royal Society, instituția britanică care promovează cunoașterea naturii, a ales recent cele mai frumoase fotografii științifice ale anului, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.. Începând din 2015 Royal Society organizează un astfel de concurs, în care oamenii sunt încurajați să surprindă un fenomen științific interesant Câștigătorii Fotograful subacvatic al anului 2019 • Fotograf Câștigătorii subacvatic al anului 2019. Pe fundul oceanului este mai bine cunoscut decât cea a suprafeței Lunii. Este o lume diferită. Și acum, câștigătorii au fost anunțați una dintre cele mai mari competiții în lumea fotografiei subacvatice intitulat Fotograful. 11 July, 2018 9 June, 2019 by Violeta-Loredana Pascal Samsung este anul acesta partener oficial al celui mai important concurs național de fotografie, Fotograful Anului în România - FAR. Proiectul a fost inițiat pentru promovarea artei fotografice și pentru recunoașterea și încurajarea artiștilor fotografi din România Fotograful Anului în România este o competiție deschisă cu 12 secțiuni, care se adresează unor genuri de fotografie diverse, de la cele comerciale la cele artistice sau documentare. Concursul își propune să atragă un număr cât mai mare de participanți. Prin urmare, secțiunile urmăresc preocupările artiștilor români din acest.

Fotograful anului in Romania, top 10 cei mai buni din lume

17 Aprilie - Fotograful anului, anunțarea câștigătorilor Open, Student, Youth și Professional; 18 Aprilie - 6 Mai 2019 - Expoziția Sony World Photography Awards (Somerset House, Londra) Notă pentru editor Fotograful Anului. Posted on Dec 16, 2009 | 10 comments S-au anuntat rezultatele la Fotograful Anului in Romania, competitie organizata de AAFR.E a doua medalie de aur AAFR pe care o primesc intr-un interval de nici o luna de zile. Am castigat la categoria fotografie de publicitate cu aceeasi fotografie care m-a dus in Scotia la distileriile Chivas Fotograful Anului în România. Pînă în 10 septembrie, vă puteţi înscrie la Concursul Fotograful Anului în România ( www.fotografulanului.ro ), un concurs care își propune să-i premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu. Sunt deschise concurenţilor 12 secțiuni, cu premii de. La iniţiativa a doi tineri entuziaști și pasionaţi de fotografie, a fost lansat concursul național FAR - Fotograful Anului în România. Este vorba despre Sebastian Ionuţ Vasiu, cel care a dezvoltat comunitatea Fotografia Românească, una dintre cele mai numeroase din mediul online de la noi din țară, şi despre Ionuţ Trandafirescu, fondatorul Bucharest Photofest, cel mai.

Câștigătorii Sony World Photography Awards 2019 au fost

 1. București, 12 februarie 2019: fotografilor talentați din toată lumea pentru a fi desemnați câștigători în categoriile lor și pentru a deveni Fotograful Open al Anului. Premiile includ cele mai noi echipamente de fotografiat de la Sony, zbor spre ceremonia de decernare a premiilor de la Londra și 5000 USD..
 2. Fotograful Anului în România (www.fotografulanului.ro) este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în aten ț ia publicului pe cei mai buni creatori rom â ni din acest domeniu. Este un concurs deschis, cu 12 sec ț iuni, cu premii de peste 85.000 lei ț iuni, cu premii de peste 85.000 le
 3. Dacă faci ceva, fă-o bine
 4. 18 aprilie 2019: World Photography Organisation a anunțat astăzi câștigătorii Sony World Photography Awards 2019. Titlul Fotograful anului împreună cu premiul de 25.000 de dolari (USD) au fost decernate la ceremonia de la Londra artistului italian Federico Borella pentru seria Five Degrees
 5. Fotograful Anului în România (www.fotografulanului.ro) este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu. Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații [
 6. Fotograful Anului în România (www.fotografulanului.ro) este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu. Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații..
 7. Fotografia lui Rowley, denumită Cearta din stație, fost selectată de către Muzeul de Istorie Naturală din Londra, alături de alte 24 de imagini, pentru finala concursului Fotograful anului 2019, la secțiunea rezervată fotografiilor cu protagoniști din regnul animal. În concurs au fost înscrise, în acest an, 48.000 de.

Federico Borella este Fotograful Anului la Sony World

17 Aprilie - Fotograful anului, anunțarea câștigătorilor Open, Student, Youth și Professional; 18 Aprilie - 6 Mai 2019 - Expoziția Sony World Photography Awards (Somerset House, Londra) București, 12 februarie 2019: Sony World Photography Awards 2019. Hits: 3 Fotograful Anului în România este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu.Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații de prestigiu, membri în juriile celor mai importante. FOTOGRAFUL ANULUI L'IRIS D'OR- ASGHAR KHAMSEH Născut în Tehran în 1963, Asghar Khamseh lucrează ca fotojurnalist pentru Mehr News Agency, Iran, a căror muncă se concentrează în principal pe drepturile omului în Iran 17 Aprilie - Fotograful anului, anunțarea câștigătorilor Open, Student, Youth și Professional 18 Aprilie - 6 Mai 2019 - Expoziția Sony World Photography Awards (Somerset House, Londra) Recomandarile noastre

Unul dintre aceste proiecte este concursul Fotograful Anului în România Expoziția cu fotografiile câștigătoare va fi lansată la București în octombrie 2018, iar pe parcursul anului 2019 va putea fi văzută în marile orașe din România într-un proiect comun cu Rețeaua Națională a Muzeelor din România Asghar Khamseh castiga distinctia Fotograful Anului la SWPA 2016. Articole, Stiri. 22 April 2016. Câstigatorii celei mai mari competiții de fotografie din lume, Sony World Photography Awards 2016, sunt anunțați astăzi de către World Photography Organisation. Atât imaginile castigătoare cât și locurile secundare vor fi prezentate în. Putine lucruri sperie mai tare un cuplu proaspat casatorit decat un set de fotografii total nereusite din ziua nuntii. Avansul tehnologic ofera o gama variata de posibilitati de fotografie si se spune ca un aparat foto performant scoate din incurcatura chiar si un incepator in ale fotografiei 2019 AG | Fotograful Anului WPJA Jesse La Plante, Colorado. Noul fotograf al Artistic Guild of the Year al WPJA și-a perfecționat abilitățile de fotoreporter ziarist înainte de a trece la fotografia de nuntă în 2008. Noua carieră a lui Jesse La Plante a coincis cu o mutare în Colorado, unde a început J. La Plante Photo și, în.

Ar putea deveni Fotografia anului 2019! Cum au fost

 1. Malta va oferi bani turiștilor în 2021. Malta este una dintre cele mici țări din lume, dar care atrăgea un număr impresionant de turiști înainte de pandemia de Covid19. Noi am reușit să o vizităm în toamna anului 2019, cu câteva luni înaintea primelor cazuri de coronavirus.
 2. Asociatia Artistilor Fotografi din Romania (AAFR) invita toti fotografii din Romania sa ia parte la salonul Fotograful anului editia I-a. Concursul este deschis participarii tuturor artistilor, profesionisti sau amatori, indiferent de apartenenta la AAFR sau alte organizatii de profil. Participantii pot trimite un numar de maximum 36 de fotografii, monocrom sau color, care vor f
 3. al care îmbină inovația tehnologică cu dorințele clienților și care utilizează inteligența artificială pentru experiențe memorabile. Artistul italian Federico Borella a câștigat titlul de Fotograful Anului Au fost dezvăluiți cei 10 câștigători ai.
 4. Fotograful Anului în România (www.fotografulanului.ro) este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu.Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații de prestigiu, membri în.
 5. Https://www.fotodumbrava.ro; Top 10 Fearless 2015 / 2016/2018 si 2019. fotografi-cameramani.ro Fotograful de nunta al anului in 2018, 2019, 2020. International Society of Professional Wedding Photographers Top 5 ISPWP 2020. printre primii 50 cei mai bine cotati fotografi din lume
 6. Bistriteanul Ovidiu Lazar este fotograful anului în România! Fotografia este arta cea mai accesibilă și una dintre cele mai influente forme de exprimare artistică ale secolelor XX și XXI. Percepția noastră asupra lumii de astăzi este modelată și de imaginile pe care le consumăm
 7. Pe 25 iunie 2018, la București, s-a lansat Fotograful Anului în România, un concurs de fotografie cu premii de peste 20 de mii de euro, adresat tuturor creatorilor de fotografie români. Juriul competiției reunește în premieră în țara noastră pe unii dintre cei mai buni profesioniști ai imaginii din toată lumea - fotografi, editori foto, manageri, curatori, organizatori de.

Site-ul www.nikonisti.ro a fost creat pentru a oferi tuturor utilizatorilor si pasionatilor de echipament foto Nikon un instrument prin intermediul caruia sa poata fi la curent cu noutatile brand-ului Nikon in Romania. Stirile care vor fi prezenta.. Fotograful de natură al anului noiembrie 19, 2019 Elena Draghici Locuri și oameni 0 Categoria fotografie alb negru și marele câștigător Salt, foto: Csaba Daróczi, Ungari Prima ediție a concursului Fotograful anului în România. În România are loc anul acesta prima ediție a concursului Fotograful anului, eveniment care aduce în atenția publicului cei mai buni creatori români din acest domeniu. Concursul are 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști. Fotografia newborn în 2019. Gânduri, imagini și cuvinte - Daniela Ursache. Încă un an de fotografie newborn. Cele mai importante momente din 2019. Iată că am ajuns la finalul anului 2019, un an plin de reușite, provocări și experiențe de care îmi voi aminti cu drag. La fel ca si până acum, fotografia de nou-născut a făcut parte. Fotograful Anului în România este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu.Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații de prestigiu, membri în juriile celor mai importante.

Decernarea premiilor Fotograful Anului. Ieri, 11 ianuarie 2010, a avut loc in holul principal al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti decernarea premiilor din cadrul primei editii a concursului national Fotograful Anului, organizate de catre Asociatia Artistilor Fotografi din Romania Istvan Kerekes, desemnat de IPPA marele câştigător al categoriei ''Fotograful anului'', a realizat imaginea premiată, intitulată ''Transylvanian Shepherds'', cu un telefon iPhone 7, potrivit unui comunicat publicat joi pe pagina de internet a competiţiei Fotograful regal Samir Hussein a dezvaluit in urma cu putin timp cele mai bune trei fotografii ale Ducesei Meghan Markle si Printului Harry din anul 2019. Uite ce bine e să ai tot ce vrei într-un singur loc. În Digi Online vezi și filme și sport și documentare și desene animate Istvan Kerekes, desemnat de IPPA marele câştigător al categoriei Fotograful anului, a realizat imaginea premiată, intitulată Transylvanian Shepherds, cu un telefon iPhone 7, potrivit unui comunicat publicat joi pe pagina de internet a competiţiei

Fotograful timișorean Nedici Dragoslav, singurul românDiana & Cosmin – Marius Stoica

Au inceput inscrierile in competitia Fotograful Anului in Romania, cu premii de peste 85.000 lei. Luni, 25 Iunie 2018, ora 16:49. Fotograful Anului in Romania (www.fotografulanului.ro) este un concurs de fotografie care isi propune sa premieze si sa aduca in atentia publicului pe cei mai buni creatori romani din acest domeniu. Este un concurs. Aceasta este fotografia anului! O poveste emotionanta se ascunde in spatele ei | Mures Stiri. Aceasta este fotografia anului! O poveste emotionanta se ascunde in spatele ei. Imaginea emoţionantă a unei fetiţe honduriene care plânge în timp ce mama ei este percheziţionată de un agent al poliţiei de frontieră americane, a fost aleasă. Imaginea desemnată fotografia anului la World Press Photo 2019. Fotografia unei fetiţe plângând neajutorată în timp ce mama sa este percheziţionată şi arestată de poliţiştii americani la graniţa SUA cu Mexic a fost recompensată cu prestigiosul World Press Photo Award pe 2019, potrivit site-ului organizaţiei, citat de Mediafax

Câștigătorii Fotograful subacvatic al anului 2019. Jurnal de Jocurile Olimpice de la Rio. Cele mai bune lucrări ale concursului de fotografie de arhitectură. - finalist în cadrul concursului Fotograful Anului în România - 2018; - câștigător al concursului Salonul Internațional de Artă Fotografică al Bucureștiului - 2020: AAFR Silver cu fotografia cu titlul: O noapte futunoasă în Parcul Central și FIAP Mention cu fotografia cu titlul: Iarna în Bucovina

Emoțiile exprimate în timpul spectacolelor, de mai mulți dirijori renumiți, au fost surprinse de Nata Aftene. Imaginile inedite vor fi prezentate publicului în primăvara anului 2019, când fotograful își va finaliza proiectul. Am fotografiat opt dirijori, în timpul spectacolelor. Am surprins emoțiile lor, care sunt fascinante Britanica Alys Tomlinson a fost aleasă cea mai bună fotografă a anului 2018 la prestigioasele Sony World Photography Awards. Numele câştigătoarei a fost anunţat la gala desfăşurată joi seara la Londra, fotografa primind un premiu de 25.000 de dolari (20.000 de euro) pentru proiectul său 'Ex-Voto', relatează EFE, conform agerpres Este fotograful de o tenacitate inegalabilă, care aleargă fără încetare după frumusețile României! Plinul de combustibil pentru atingerea de noi țeluri. Colecția de portrete a anului 2019! O selecție a celor mai inspiraționale 30 articole publicate în 2019, disponibilă GRATUIT pentru o lectură excepțională!. Yongqing Bao a câștigat prestigiosul premiu Fotograful Wildlife al Anului 2019 cu o fotografie realizată în provincia chineză Qinghai. Foto: Getty Images Denumită Momentul, imaginea afișează o întâlnire între o vulpe tibetană și o marmotă paralizată de frică, informează Daily Mail

Fotografia anului. Fundaţia World Press Photo, cu sediul la Amsterdam, a premiat, joi seara, cele mai bune fotografii. Anul acesta, juriul a selecţionat câştigătorii dintre cele 78.800 de imagini trimise de peste 4.730 de fotografi din lumea întreagă. Imaginea unei fetiţe honduriene în lacrimi, privind spre mama sa percheziţionată de. Fotograful de natură al anului noiembrie 19, 2019 Elena Draghici 0 Nature Photographer of The Year, cea mai mare competiție foto din Olanda, și-a anunțat câștigătorii Federico Borella este Fotograful Anului la Sony World Photography Awards 2019. Foto-Video Gadget 18/04/2019 0. World Photography Organisation a anunțat astăzi câștigătorii Sony World Photography Awards 2019. Titlul Fotograful anului împreună cu premiul de 25.000 de dolari (USD) au fost decernate la ceremonia de la Londra artistului. John Moore a primit premiul L'Iris d'Or - Fotograful profesionist al anului, în cadrul aceluiași concurs. Lista completă a câștigătorilor poate fi accesată la adresa www.worldphoto.org; Fotografiile câștigătoare vor fi expuse la Somerset House, Londra în intervalul 24 aprilie - 10 ma WORLD PRESS PHOTO: Imaginea unei fetiţe din Honduras plângând, desemnată fotografia anului. V.D. Miscellanea / 12 aprilie 2019. Puteam vedea frica pe feţele lor, în ochii lor, a mărturisit fotograful pentru un post de radio american

Am fost declarat Fotograful Anului 2016. 24 December, 2016. În data de 20 decembrie am fost declarat Fotograful Anului 2016 la categoria Wedding în cadrul proiectului organizat de platforma Photoproject. Sunt fericit :) Vreau să mulțumesc în primul rând colegilor mei de breaslă Concurență pentru cea mai bună fotografie în domeniul astronomiei Insight Astronomie Fotograful anului 2017 - cea mai mare competiție internațională de acest gen. Câștigătorul principal al concursului pentru cea mai bună fotografie în domeniul astronomiei 2017 - Artem Mironov, Rusia Incearca oja semipermanenta! by Redactia B24FUN 24 iunie 2021. Femeile si-au dorit intotdeauna sa aiba unghii ingrijite, iar daca in trecut posibilitatile erau limitate, in ziua de astazi, orice. Diverse World Press Photo 2019: Imaginea unei fetiţe din Honduras plângând, desemnată fotografia anului. Imaginea emoţionantă a unei fetiţe honduriene care plânge în timp ce mama ei este percheziţionată de un agent al poliţiei de frontieră americane, a fost aleasă fotografia anului în cadrul World Press Photo

Trei fotografi români sunt pe lista de finaliști a Sony

FOTOGRAFUL UNIRII - spectacol de teatru - Teatrul de Arta Deva, a avut loc la Montreal sub egida Stagiunea Teatrului Românesc în Canada, în data de 11 ianuarie 2019, la adresa. ART NEUF La inceputul anului 1919 Samoila Marza si-a publicat fotografiile intr-un album intitulat Marea adunare de la Alba Iulia in chipuri,. 12 aprilie 2019 12 aprilie 2019 Redacția Replica 0 Comments Imaginea emoţionantă a unei fetiţe honduriene care plânge în timp ce mama ei este percheziţionată de un agent al poliţiei de frontieră americane, a fost aleasă fotografia anului în cadrul World Press Photo, potrivit AFP Goran Tomašević ( sârbă; născut în 1969), este un fotograf sârb.Lucrând pentru R, el a petrecut mai mult de 20 de ani călătorind pe tot globul pentru a acoperi cele mai mari povești din lume.. Fotografiile lui Tomašević cu războaie și revoluții au fost premiate și au devenit unele dintre cele mai durabile imagini ale conflictelor purtate în Balcani, Irak, Afganistan.

Un fotograf a reușit să fixeze momentul încăierării dintre

Prima ediție a concursului Fotograful Anului în România Postat în 02/07/2018 de Radio Clasic Fotograful Anului în România (www.fotografulanului.ro) este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu «Să ne rugăm pentru ca politicienii, oamenii de ştiinţă şi economiştii să lucreze împreună pentru protecția mărilor şi oceanelor». Aceasta este intenția universală de rugăciune a papei Francisc pe luna septembrie a anului 2019. În armonie cu Ziua mondială a creației, marcată anual de Biserica catolică în 1 septembrie, intenția papei atrage atenția asupra unei.

Aparate foto | Camere digitale, obiective și accesorii

2019-03-03 11:11:11 Nr afisări. Fotograful grec Yannis Behrakis, laureat al unor premii de prestigiu, a murit la vârsta de 58 de ani. World Press Photo Award în 2000, premiul Bayeux-Calvados pentru corespondenţi de război în 2016 şi a fost desemnat Fotograful Anului de cotidianul britanic The Guardian în 2015 Interviu Alexandru Caranfil, Fotograful Anului 2015. Cei mai buni videografi de nunta din Romania in 2019. Foto & video. Cei mai buni fotografi de nunta din Romania in 2019. Foto & video. Mesajul fotografilor și videografilor pentru miresele care au nunta programată în timpul pandemiei de coronavirus Fotografia anului. O fotografie cu Traian Băsescu şi feţele bisericeşti a devenit celebră pe Internet, în mai puţin de 24 de ore. Imaginea a dat naştere la o serie de parodii, a strâns mii de like-uri, fiind nelipsită din feedurile reţelelor sociale de duminică, potrivit realitatea.net Aflată în Barcelona, în luna decembrie a anului 2019, jucătoarea de tenis a încărcat pe contul de Instagram o fotografie de pe plajă. Îmbrăcată destul de gros, dat fiind faptul că a ajuns în frumosul oraș iarna, dar cu ochelarii de soare pe ochi, i-a scăpat un mic detaliu SABINA MLADIN. [RO] Am inceput fotografia din pasiune, in urma cu 8 ani de zile. Mi-am dat seama inca de la inceput ca imi place sa fotografiez oameni si evenimentele din viata lor. Imi place sa cred ca noi, ca si fotografi, lasam in urma noastra ceva, pastram vii amintirile din viata oamenilor pe care ii fotografiem

NEAMȚ: Expoziție foto-documentară „Piatra Neamț

Concurs: Fotograful Anului în România, prima ediție! - F64

11 Ianuarie 2019, 11:53 Expoziţia fotoreporterilor bihoreni: Fotograful BIHOREANULUI, Szilagyi Lorand, câştigătorul anului 2018. 3 imagini 0 clipuri 0 audio 0 fisiere 0 comentarii Adriana Totorean. Asociaţia Internaţională Euro Foto Art, în parteneriat cu Uniunea Ziariştilor Profesionişti, filiala Bihor, şi cu Muzeul Oraşului. Oamenii de știință spun că au reușit să afle, bazat pe cifre absolute, cum arată interiorul planetei Marte. Datele i-au luat prin surprindere, relatează BBC. Cifrele provin de la sonda spațială InSight a NASA, care a detectat cutremurele petrecute pe Planeta Roșie de la începutul anului 2019

Concursul anual de fotografie - 2020

Buyckx a fost desemnat Fotograful Anului și a primit un premiu de 25.000 de dolari în cadrul ceremoniei de premiere din Londra, la care au participat experți internaționali din industrie. În cadrul aceleiași ceremonii, au fost anunțați câștigătorii categoriilor din competiția Professional, dar și câștigătorii competițiilor Open. ian. 2019 - Prezent 2 ani 7 luni. Band Manager Fine, it's Pink sept. 2018 - Prezent 2 ani 11 luni. Owner & Designer 92Design FAR - Fotograful Anului în România iun. 2018 - oct. 2018 5 luni. Bucharest, Romania Project Architect ERAarchitects. Imaginea unei fetiţe migrante plângând, desemnată fotografia anului la World Press Photo 2019/ Sursă foto: worldpressphoto.org Juriul a spus despre fotografia realizată de John Moore, un veteran al agenţiei Getty, după ce Sandra Sanchez, din Honduras, şi fiica sa, Yanela, au trecut ilegal graniţa arată un alt tip de violenţă. World Press Photo 2019: Imaginea unei fetiţe din Honduras plângând, desemnată fotografia anului 12 Aprilie 2019 12:24 397 0 Imaginea emoţionantă a unei fetiţe honduriene care plânge în timp ce mama ei este percheziţionată de un agent al poliţiei de frontieră americane, a fost aleasă ''fotografia anului'' în cadrul World Press.

Premiile Fotografilor de Nuntă MyWed 201

Cele mai bune fotografii înscrise în competiția Huawei Next-Image Awards 2019, o sursă de inspirație pentru cei care plănuiesc să se înscrie în ediția de anul acesta București, 23 iulie 2020 - Huawei Consumer Business Group România împărtășește cu publicul larg, dar mai ales cu pasionații de fotografie, cele mai bune. In primavara anului 2019, o echipa de arheologi de la Muzeul National al Banatului a investigat posibila existenta a unei asezari fortificate preistorice in vecinatatea Cetatii medievale a Jdioarei. A urmat, in acelasi an, o campanie de investigatii non-invazive pentru a stabili natura locuirii zonei, iar masuratorile topografice, geofizice si.

Premiul Nobel pentru literatură nu va fi acordat în 2018Salonul anual de artă fotografică hunedoreană „FOTOEveniment LaPrimulBebe de Prim Ajutor | La Primul bebeCluj în 1959 – 15 imagini | Muzeul de Fotografie